Кадър  Нова твТеодора Стефанова, известна още като гадателката на Берлускони,

...
Кадър  Нова твТеодора Стефанова, известна още като гадателката на Берлускони,
Коментари Харесай

Гадателката Теодора Стефанова видя бъдещето на България

Кадър  Нова тв

Теодора Стефанова, известна още като гадателката на Берлускони, е родена в Стара Загора. През 1984 година катастрофира. Спътникът й умира на място, а тя е в кома 18 дни. Когато Теодора се разсънва, има цялостна амнезия. Паметта й се връща след 4 дни, само че дружно с нея в главата й стартира да звучи глас, който й разказва предишното и бъдещето на хората. Популярно тя го назовава извънземното Уилсън от планетата Ванфим, само че признава, че това в действителност е сила, написа Ретро.

Според най-новите й прогнози българите от чужбина ще стартират да се завръщат назад у нас след 10 години. „ Дори такива от смесени бракове ще се върнат в България и ще оказват помощ с образованието и опита си за построяването на новото бъдеще. България ще е прелестно място. Мултинационално място. Но с опита, силата, концепциите на тези българи, с техните планове те ще трансформират генерално политиката. Тези деца са с задача. Ще трансформират света, ще трансформират България. След 10 години тръгваме в нова посока, в хубава посока “, безапелационна е персоналната врачка на Берлускони.

Причината емигрантите да се върнат в България Теодора изяснява с огромна икономическа рецесия. „ Ще има промени, трансформации в страни като Италия, Франция, Англия, Германия, даже в Съединени американски щати. Във всички тези страни има разпръснати българи, което е една сила. Тя ще се сплоти, те ще работят дружно “, счита екстрасенската. На фона на икономическата злополука тя предсказва, че България ще бъде атрактивна за задгранични вложители и ще се заформи като център на Балканите за мир и успокоение.

„ За страдание това постепенно ще се задвижи, само че ще настъпят промени и те ще дойдат от младежите “, добавя Теодора. Ясновидката е уверена, че Европа не я чака най-светлото бъдеще и ще има огромни промени на Стария континент. „ Дори и Европейски Съюз няма да е към този момент това, което познаваме. Ще имат проблем най-много с еврото. Ще се наложи и те да дадат път на младежите. Англия ще излезе без договорка, няма да платят “, споделя Стефанова.

Тъй като в Италия тя е извънредно търсена във връзка с футболните мачове, чиито резултати познава съвсем постоянно с безспорна акуратност, Теодора има отношение и към спорта у нас. По нейни думи футболът в България ще се промени тотално, ще се появят нови гении и ще има нови триумфи. Тя счита, че те ще бъдат реализирани благодарение на Краси Балъков. „ Убедена съм, че ще построи един нов тим. И тези, които са в младежкия тим в този момент, ще са звездите в националния. Ще имаме изцяло нов тим “, разяснява ясновидката на Берлускони.

Тя споделя, че към момента продължава да контактува постоянно с някогашния италиански министър председател. С нейна помощ той постигнал и последните си триумфи – да стане евродепутат и да си купи къща в Брюксел, откъдето ще оказва помощ на Италия да не бъде изключена от Европейски Съюз от мощни страни като Германия и Франция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР